Gemeente Den haag openingstijden – Zijn jullie helemaal gek geworden?!!!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

gemeente den haag klachtVandaag wilde ik me inschrijven bij een deel gemeente van Den Haag na een lange tijd uitgeschreven te zijn uit het GBA register, omdat ik niet kan stemmen, geen belastingaangifte kan doen en noem maar op. Ik ga naar de gemeente Den Haag en kom er kwart over 11 in de ochtend aan. Ik krijg te horen dat ze alleen inloopspreek uren hebben van 9 tot 11 uur in de ochtend en de rest van de dag gaat op afspraken. Volgende dag terug, zie ik dat ze gesloten zijn elke woensdag! Ongelooflijk!. Konden ze dat de dag ervoor niet mede delen dat ze alleen op woensdags zijn gesloten?

Gelukkig was stadhuis van Den Haag wel open, dus ben ik daarnaar toe gereden. Krijg ik bij de balie te horen, dat ik alsnog een afspraak moet maken, omdat ik langer dan 3 maanden geen inschrijfadres heb gehad. Ik bellen naar Den haag Loket voor een afspraak en krijg ik te horen dat ik pas over 2 weken een afspraak kan maken en daarna gaat hetnog 5 werkdagen duren voordat ik officieel ingeschreven ben in de Gemeente!

Ik snap niet waar Gemeente Den Haag mee bezig is. Ze willen kosten besparen door op afspraak voornamelijk te werken en wij als burgers zijn hier de dupe van, doordat de wachttijden nog langer worden. Wat je een paar jaar geleden binnen een uurtje bij de gemeente zelf had kunnen regelen, duurt nu 2 weken tot 3 weken en is het maar jouw probleem dat je in de tussentijd een verkiezing misoopt waarop je wilt stemmen, of dat je jezelf niet kan inschrijven als onderneming bij de KVK, omdat de Gemeente er zo lang over doet om een persoon in te schrijven in het GBA register.

Hoe moeilijk is het om iemand in te schrijven? Waarom kan het niet via inloopspreekuur? Misschien moeten deze ambtenaren van de gemeente eens minder langere pauzes nemen dan 2 uur en een keer echt service verlenen en de juiste informatie verschaffen!

Wat mij helemaal verbaasd is dat de Gemeente nog zelf trots aankondigt dat ze hun openingstijden hebben veranderd en dat ze vanaf maart 2014 alleen van 9 tot 11 inloop hebben. Alsof ze een nieuwe super dienstverlening hebben verzonnen. Ze schaden alleen maar de inwoners van Den Haag. We betalen ons suf aan belastingen in Den Haag en het enige wat ik zie is dat ze de inwoners alleen maar lastiger maken. Ze hebben wel geld voor wegwerkzaamheden elke week, waardoor ik bijna elke dag wel een omweg moet maken. Wie vergoed deze kosten?Niemand. Zet dat geld die je in de wegen stopt, liever in de service die je je inwoners verleent, want de wegen zijn goed genoeg. Aan jullie service is er wel genoeg op aan te merken. Mensen van de Gemeente….alsjeblieft,…het is al erg genoeg dat jullie overal betaald parkeren hebben gedaan in de armste wijken van Den Haag…zorg er dan in ieder geval voor dat mensen service,snelheid en de juiste informatie krijgen aan jullie balie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Gemeente Den haag openingstijden - Zijn jullie helemaal gek geworden?!!!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

One Response

  1. Alojamiento web 2 jaar ago

Add Comment